Споделете страницата:

Регламент

ФОРМАТ 5+1

ВРЕМЕТРАЕНЕ 2 х 20 МИНУТИ

ИГРАЕ СЕ С ТОПКА РАЗМЕР 5

РАЗМЕР ТЕРЕНИ 20 х 40 МЕТРА

РАЗМЕР ВРАТИ 2 х 3 МЕТРА

КАРТОТЕКИРАНЕ

СРОК ЗА РЕГИСТРАЦИЯТА на отборите на записаните компании – 18-25 септември 2024 г.

ЗА СЕ ДА НАПРАВИ УСПЕШНО РЕГИСТРАЦИЯТА:
1. Всеки отбор има право да регистрира до 18 състезатели. В списъка се попълват три имена, година и дата на раждане на всеки играч (темплейт на Тимовия лист – в секцията „Документи“).
2. Състезателите трябва да бъдат служители на фирмата (или служители по партньорска програма). Оторизирано лице от фирмата подписва Тимовия лист, декларирайки, че играчите са нейни служители (или служители по партньорска програма) и го предоставя както на длъжностните лица на мачовете, така и на фондацията като организатор.

 1. Всеки състезател попълва и подписва Декларация за освобождаване от медицинска отговорност (темплейт на Декларация ОМО в секцията „Документи“).
  4. За да може да докаже, че има право да вземе участие в турнира според регламента, всеки от картотекираните играчи трябва да може да покаже личната си карта при поискване от организатора на място, за да удостовери своите имена и години.
  5. Треньорът или капитанът попълва тимов лист със съответните номера на футболистите преди всяка среща.

НЯМАТ ПРАВО ДА УЧАСТВАТ ФУТБОЛИСТИ, КАРТОТЕКИРАНИ ЗА ПОЛУСЕЗОН ЕСЕН 2024 НА БФС В ПЪРВА И ВТОРА ПРОФЕСИОНАЛНА ЛИГА НА БЪЛГАРИЯ. ТОВА СЕ ОТНАСЯ И ЗА ОТБОРИ, ЗАПОЧНАЛИ и ПРЕКРАТИЛИ УЧАСТИЕ ПРЕЗ ЕСЕНТА.

 1. ФОРМАТ И СХЕМА НА ТУРНИРА
 • Форматът и схемата на турнира ще бъдат определени и обявени след изтеглянето на жребия в секцията „Съобщения“ и във фейсбук страницата на турнира.
 • Турнирът ще има групова фаза и елиминационна фаза.
 1. Задължително всеки отбор играе с ЕКИПИ в еднакъв цвят и с номера на гърба им. Желателно е отборите да имат и втори (резервен) екип в друг цвят. Състезатели без екипировка няма да се допускат в игра.
 2. КЛАСИРАНЕТО се определя по следните критерии:

1)      Точков актив;

2)      Прекият двубой между отборите (при равенство между два отбора се зачитат наказателните удари, изпълнени след края на мача);

3)       При три или четири отбора с равни точки се гледа головата разлика (взимат се всички резултати от групата между всички отбори);

4)      Повече отбелязани голове;

5)      По-малко наказателни точки (за ЖК – 2, за ЧК – 5);

6)      Жребий.

При класирането за елиминационна фаза се гледа:

1) Точков актив;

2) Голова разлика;

3) Получени картони;

4) Жребий

🔘 Статистиката и показателите се гледат и формират от резултатите на всички срещи в груповата фаза.

 1. В случай че отбор не може да се яви на дадена среща, той губи служебно с 0:5. Неявилият се отбор се изважда от турнира и губи автоматично всичките си срещи с 0:5, а дарената сума не се възстановява.

Промени в програмата не са разрешени.

 1. Във всички срещи, при равенство в редовното време, се изпълняват по 3 наказателни удара. Определят се общо 5-има играчи, които ще изпълняват наказателните удари (в това число и вратарят).

След ново равенство всички определени 5-ма бият наказателни уреди, а ако след това пак има равенство, започват пак да се въртят същите 5 играчи, като е задължително да се следва хронологията.

Вратарят по време на изпълнение на наказателни удари може да се сменя само от тези предварително определени играчи, и то в случай на контузия.

 1. Дисциплинарна комисия и решения.
 • Играч, който натрупа 2 последователни ЖК по време на турнира, ще бъде със „Спрени състезателни права“ за една среща. Наказаният състезател пропуска следващия двубой от програмата на турнира.
 • Играч, който натрупа 3 ЖК по време на турнира, също пропуска следващия двубой от програмата на турнира.
 • Играч, получил ЧК ще бъде със „Спрени състезателни права“ за една среща. В зависимост от степента на провинението, решението за продължителност на наказанието ще се взима от Дисциплинарната комисия към БАМФ.
 • За финалния мач натрупани жълти картони не важат и наказани състезатели за финала няма да има.
 • Жалби по време на финалния турнир от страна на отборите се приемат в писмена форма до 30 минути след въпросната среща на електронна поща eu@gmail.com с копие до kupata@dberbatov.org.
 • Решенията на Дисциплинарната комисия излизат до 1 час след разглеждане на казуса за въпросния двубой.

 

Тимовият лист и Декларацията за освобождаване от медицинска отговорност са неразделна част от Регламента.