За отбора и за компанията:

Отборът на DXC Technology е създаден през 2011 година с идеята да представлява компанията в новосъздадената тогава IT лига. През годините от създаването си, съставът доминира в лигата, печелейки я девет пъти. С много труд и постоянство, отборът се превърна в един от най-успешните представители на мини футбола в България, като печели някои от най-силните и престижни надпревари.

За компанията:

DXC Technology е американска корпорация, предлагаща цялостни IT решения. Компанията обслужва над 6000 клиенти в цял свят и благодарение на експертизата на своите служители покрива пълния спектър от индустрии. Мисията им е да начертаят пътя към дигитална трансформация на бизнесите на своите клиенти и да ги водят успешно и гладко по него, за да отключат максималната добавена стойност, която технологиите могат да им дадат.

“New but not born yesterday” е мотото, с което стартирах DXC бранда през 2017 година, защото историята е дълга и води началото си от далечната 1959 година.

Глобално семейството на DXC Technology има над 130 000 професионалисти. Техните опит и експертиза позволяват на компанията да направлява своите клиенти към дигиталното бъдеще вече толкова десетилетия.

България е локация със стратегическо значение в компанията. Със своите над 4000 служители, DXC България е най-големият център за предоставяне на услуги в Европа и покрива цялото IT портфолио на DXC. Изграждане и поддръжка на инфраструктура, Cloud услуги, създаване и поддържане на модерни апликации, киберсигурност, big data analytics, IT support – в България компанията се развива и разраства вече близо 20 години.

Повече за компанията може да научите на официалната интернет страница: https://dxc.com/us/en/, а за възможностите, които предлага, може да посетите кариерната ни страница: https://careers.dxc.com/global/en/search-results 

Очакваме ви, не забравяйте –
местата са ограничени.

Очакваме ви, не забравяйте – местата са ограничени.
Записването ще продължи до 31 юли 2023 г.
или до окончателното попълване на участниците
до максимално възможните 20.