За отбора и за компанията:

Отборът на Festo в България отново ще участва във футболния турнир ALL Stars за Купата на бизнеса, организиран от Фондация „Димитър Бербатов“. Защото вярва, че удовлетворяващи резултати и постигнати цели се реализират само с отговорни действия и здравословен ръст през поколенията.

Идентифицирането и развитието на талантливите деца на България е наша обща грижа – а с доверието и вярата проектираме бъдещето.

Festo разгръща развойна, производствена и търговска дейност в България, а ученето през целия живот и непрекъснатото подобрение и развитие са част от ДНК на компанията.
„Фесто Производство“ ЕООД е дъщерна фирма на германския концерн Festo SE & Co. KG, световен лидер в областта на автоматизиращата технология, индустриалните обучения и образователни програми.
Устойчивото развитие и екологичното и социално корпоративното управление носи на фирмата призовото място в конкурса „ESG Awards“ в категория “Стратегия – Индустриално производство”.

Дружеството подпомага тренировъчната и турнирна дейност на отбора и стимулира формирането на
групи по интереси. Футболният отбор на Festo e продължител на традициите на своите предшественици – и във фирмата редовно се организират вътрешни и международни турнири по футбол.

Честна игра – на футболния терен и извън него, обединява играчите на Festo.
Това са служители от различни отдели, с индивидуален кариерен път и специфичен профил и компетентности.
Любовта към футбола ги превръща от колеги в приятели.

Очакваме ви, не забравяйте –
местата са ограничени.

Очакваме ви, не забравяйте – местата са ограничени.
Записването ще продължи до 31 юли 2023 г.
или до окончателното попълване на участниците
до максимално възможните 20.