Payhawk отбор 2

За отбора и за компанията:

Футболният отбор на Payhawk се сформира през лятото на 2022 г. и включва колеги от различни екипи, обединени от страстта към спорта. Водени от желанието си да поддържат активен начин на живот и да прекарват време заедно извън офиса, футболистите тренират ежеседмично и се изграждат като екип, успешен както на терена, така и в бизнес средата.
След първия си успешен сезон в турнира по мини футбол “IT Premier League” отборът на Payhawk е по-сплотен от всякога и е готов да покорява нови върхове и сърца, правейки добро по своя път (кое е доброто?). Тази година Payhawk ще се включи в благотворителния турнир по минифутбол “Allstars за купата на бизнеса” с два отбора, за да може всеки един от футболистите да има възможност да покаже таланта си. Същевременно компанията ще подкрепи добрата кауза на турнира.
Payhawk е водещото решение за управление на разходите за местни и международни бизнеси в цяла Европа, САЩ и Великобритания. Основана през 2018 г., само четири години по-късно Payhawk се превръща в първият български еднорог – компания с оценка над един милиард долара. Екип от 300 души са разпределени в 8 офиса в Европа и САЩ.

И вие искате да участвате
в турнира?

Очакваме ви, не забравяйте – местата са ограничени.
Записването ще продължи до 31 юли 2023 г.
или до окончателното попълване на участниците
до максимално възможните 20.