За отбора и за компанията:

Футболния отбор на TESY е създаден в началото на 2023 година.

Като социално отговорна компания TESY се стреми да насърчава и сплотява своите служители, като им дава различни възможности, които да обогатяват техния начин на живот. Подпомагането и участието в различни благотворителни кампании е неразделна част от корпоративната политика на TESY. Отборът се състои от колеги, представляващи различни направления и отдели в компанията, които имат една обща страст – футболът. За краткото си съществуване отборът взе участие в турнира „Първомайски спортни работнически игри“, където се представи достойно и получи приз за феърплей. Защото спортът трябва да сплотява хората и да ги кара да се забавляват.

За компанията:

TESY е глобален лидер в създаването на модерни решения за топлина и комфорт. Основана е като семейна компания през 1993 г., част от „Фикосота Холдинг“ АД. Марката TESY стартира експанзията си извън България през 1997 г., за да се стигне до днес, когато е в топ 3 на производителите в Европа в своята индустрия, с годишен капацитет на производство от 1 500 000 уреда – електрически бойлери, уреди за отопление и грижа за въздуха, бойлери с индиректно подгряване и термодинамични бойлери. Производството на TESY е разпределено в 4 завода на територията на град Шумен и град Смядово – на всеки 23 секунди там се произвежда нов уред.
Продуктовото портфолио на компанията се продава успешно в над 60 държави, на 4 континента, като последният търговски обект, в който влезе гамата на TESY, е в Доха (Катар). Годишният оборот на компанията за 2022 г. е над 210 млн. лева. Всяка година приходите от продажби растат с двуцифрено число, като целта за 2023 г. е 300 млн. лева. TESY има дъщерни дружества в Румъния, Испания, Русия и Гърция. Днес екипът се състои от 1050 души от 15 националности, а част от служителите работят в дружеството от създаването му. От основаването си до днес инженерите на фирмата са създали над 69 промишлени дизайна, патента и полезни модели.
TESY е и първата българска компания, която предлага мобилно приложение с добавена реалност за електрически бойлери, конвектори и термодинамични бойлери. TESY AR улеснява крайния потребител в избора на правилния уред за неговите нужди и най-подходящия размер за неговото пространство.
Основополагаща философия на TESY е стремежът да дава винаги повече на крайния потребител – повече топла вода, по-добра енергийна ефективност, безкомпромисно качество. Това е единствената константа в развитието на компанията за последните три десетилетия.

Очакваме ви, не забравяйте –
местата са ограничени.

Очакваме ви, не забравяйте – местата са ограничени.
Записването ще продължи до 31 юли 2023 г.
или до окончателното попълване на участниците
до максимално възможните 20.