Споделете страницата:

Турнирът ще се проведе
и през 2024 г.

Турнирът ще се проведе и през 2024 г.

02.04.2024 г.

На 28 и 29 септември 2024 г. Фондация „Димитър Бербатов“ ще проведе третото издание на Благотворителния турнир по минифутбол AllStars за „Купата на Бизнеса“. Записването започна и ще продължи най-късно до 31 юли 2024 г.

Обявяваме програмата на мачовете

21.09.2023г.

Ето го и очаквания от всички график, по който ще се проведат 25-те мача на БТМФ „AllStars за Купата на бизнеса“.
Вече можете да поканите колеги и приятели, които да ви подкрепят!

Жребият е хвърлен!

19.09.2023 г.

В присъствието на представители на по-голямата част от отборите, в залата на Ректората на любезните ни домакини от НСА, във вторник вечер беше изтеглен жребият за второто издание на БТМФ за „Купата на бизнеса“, организиран от Фондация „Димитър Бербатов“. 18-те отбора участници бяха разпределени в 6 групи от по 3 отбора, като регламентът на турнира повелява победителите в шестте групи и двата най-добри втори отбора да продължават във фазата на директните елиминации. Мачовете от груповата фаза ще се играят на 30 септември (събота), а директните елиминации ще се случат в неделя (1 октомври).
Критериите за най-добри втори отбори са следните: точки, голова разлика, повече вкарани голове, по-малко наказателни точки за картони (за ЖК – 2, за ЧК – 5), жребий, като всяко следващо условие идва при равни показатели в предишното условие.
В илюстрациите можете да видите разпределението по групи и схемата за директни елиминации, а програмата с точните часове на мачовете очаквайте в следващите дни.
Пожелаваме успех на всички участници и отново им благодарим, че подкрепят каузата на Фондация „Димитър Бербатов“!

Тегленето на жребия

16.09.2023г.

Както вече уведомихме всички на имейл – на 19 септември (вторник) от 19 часа ще изтеглим жребия, който ще определи предварителните групи. Това ще стане в Ректората на НСА (ул. „Стефан Младенов“ 21 в Студентския град) 
Самата зала в сградата на Ректората е на ет. 3, до асансьора. Очакваме един – максимум двама представители на отбор.

Прилагаме карта на територията на академията. „Нашият“ паркинг е В – на гърба на сградата на Ректората, откъм ул. „Проф. Атанас Иширков“. Там са предупредени да пускат участниците в жребия.

(На същата карта можете да видите и терена, на който ще се играе – №5, по централната алея от арката на НСА надолу.)

За контакт при нужда Светозара +359889714981 (в деня на жребия – до 18 часа, а между 18 и 19 часа Атанас +359887700161).

За регламента!

07.09.2023 г.

Съобщаваме ви, че във футъра на този уебсайт можете да намерите две нови, важни секции с информация. Както обещахме – това са Регламент и Документи, които ще ви помогнат да си отговорите на всички въпроси, свързани с чисто административната част от организацията отборите за турнира.
Ето и директен линк към регламента: https://tinyurl.com/47jrndzc

СТАТУС НА ТУРНИРА КЪМ 1 СЕПТЕМВРИ

01.09.2023г.

Скъпи приятели,

Обещахме в началото на септември да обявим всички участници в турнира. Има няколко отбора на процедурно изчакване, които ще обявим допълнително.

Засега ИМА ОПЦИЯ ДА ЗАПИШЕМ И ЕДИН-ДВА ОТБОРА ЗА РЕЗЕРВИ – колкото и недобре да звучи, но вече сме след удължения срок, така че си е добра опция. Затова оставяме секцията „Запиши компания“ активна.

Съвсем сигурни са следните 14 (по азбучен ред), които виждате в секцията „Участници“:
BULATSA
DXC Technology
Кока-Кола Хеленик БСО
Кока-Кола ХБК България
851
Payhawk
Payhawk втори път 😊
SiteGround
Speedy
Tesy
Think smart
Фантастико
Фесто Производство
CETIN

Благодарни сме и много горди, че точно те и че точно такива компании се записват в нашия турнир!

КАКВО ПРЕДСТОИ:

Ще публикуваме регламента;

Ще ви уведомим какви рекламни материали можете да си донесете на турнира.

Планираме жребият да бъде изтеглен на 19 септември, но когато е съвсем сигурно, ще публикуваме информацията тук – в секцията „Съобщения“;

След жребия ще оповестим групите.

Ще приемаме регистрации на отбори
и през август

01.08.2023 г.

До края на срока за записване – 31 юли, бяха приети регистрациите на възможните 20 отбора. Благодарим на всяка компания, проявила интерес към нашия турнир! 

Но тъй като за окончателно записани приемаме тези, които са платили дарението в рамките на посочения от тях срок, продължаваме записването до пълното комплектоване на участниците – 20 платили дарението отбора. Ще приемаме регистрации до края на август, ако отборите не станат финално 20 преди това. Статуса можете да следите в секция Участници, където представяме само сигурните участници в турнира.

КАКВО СЛЕДВА
В началото на септември ще обявим всички участници;
Ще публикуваме регламента;
През втората половина на септември ще бъде изтеглен жребият, за което участниците ще бъдат навреме уведомени;
Ще оповестим групите.

Турнирът ще се проведе
и през 2023 г.

Турнирът ще се проведе и през 2023 г.

15.11.2022 г.

На 30 септември и 1 октомври 2023 г. Фондация „Димитър Бербатов“ ще проведе второто издание на Благотворителния турнир по минифутбол AllStars за „Купата на Бизнеса“. Записването започва сега и ще продължи най-късно до 31 юли 2023 г.

Нашите партньори

И вие искате да участвате
в турнира?

Очакваме ви, не забравяйте – местата са ограничени.
Записването започва сега и ще продължи най-късно до 31 юли 2024 г.