Споделете страницата:

1. Теси

За отбора:

Като социално отговорна компания TESY се стреми да насърчава и сплотява своите служители, предлагайки им различни възможности да обогатяват своя начин на живот. Футболният отбор на TESY е създаден в началото на 2023 година. Той се състои от колеги, представляващи различни направления и отдели в компанията, които имат една обща страст – футболът. В досегашните си представяния отборът взе участия в турнира „Първомайски спортни работнически игри“, където се представи достойно и взе шампионското отличие на турнира; подпомогна второто издание на благотворителния турнир по минифутбол „AllStars за Купата на бизнеса“, създаден от Фондация „Димитър Бербатов, защото спортът е „нещото“, което трябва да сплотява хората и да ги кара да се забавляват.

За компанията:

TESY е глобален лидер в създаването на модерни решения за топлина и комфорт. Марката е основана като семейна компания през 1993 г., част от „Фикосота Холдинг“ АД. TESY стартира експанзията си извън България през 1997 г., за да стигне до днес, когато е в топ 3 производители в Европа в своята индустрия, с годишен капацитет на производство от 1 500 000 уреда: електрически бойлери, уреди за отопление и грижа за въздуха, бойлери с индиректно подгряване и термодинамични бойлери. Производството на TESY е разпределено в 4 завода на територията на град Шумен и град Смядово – на всеки 23 секунди там се произвежда нов уред.
Продуктовото портфолио на компанията се продава успешно в над 60 държави, на 4 континента, като последният търговски обект, в който влезе гамата на TESY, е в Доха (Катар). Годишният оборот на компанията за 2022 г. е над 210 млн. лева. Всяка година приходите от продажби растат с двуцифрено число, а целта за 2023 г. е 300 млн. лева.
TESY има дъщерни дружества в Румъния, Испания, Русия и Гърция. Днес екипът се състои от 1050 души от 15 националности, като част от служителите работят в дружеството от създаването му. От основаването си до днес инженерите на фирмата са създали над 69 промишлени дизайна, патенти и полезни модели.
TESY е и първата българска компания, която предлага мобилно приложение с добавена реалност за електрически бойлери, конвектори и термодинамични бойлери. TESY AR улеснява крайния потребител в избора на правилния уред за неговите нужди и най-подходящия като размер за неговото пространство.
Основополагаща философия на TESY е стремежът да дава винаги повече на крайния потребител – повече топла вода, по-добра енергийна ефективност, безкомпромисно качество. Това е единствената константа в развитието на компанията за последните три десетилетия.

Очакваме ви, не забравяйте –
местата са ограничени.

Очакваме ви, не забравяйте – местата са ограничени.
Записването ще продължи до 31 юли 2024 г.
или до окончателното попълване на участниците
до максимално възможните 20-24 отбора.